Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Σχετικά μ’ εμάς

Όλα ξεκίνησαν….όταν …

-Η Γιούλη οδοντίατρος στο επάγγελμα και ο σύζυγος Παναγιώτης αστυνομικός αποφάσισαν να εγκατασταθούν μόνιμα στο Αλιβέρι μια μικρή επαρχιακή πόλη στην νότια Εύβοια …

– Η ανάγκη για ποιότητα ζωής , η τάση για δημιουργία αλλά και η σύνθεση πολλών γεγονότων και συγκυριών έφεραν την Γιούλη και τον Παναγιώτη μπροστά στην πρόκληση της καλλιέργειας …έργο που μόνο εύκολο δεν ήταν μιάς και κανείς από τους δυο δεν είχε τέτοιες προσλαμβάνουσες από την οικογένεια τους όντες καταγόμενοι από οικογένειες αστικής φύσεως.

-Η λήψη της απόφασης το να καλλιεργήσουν τον μικρό κλήρο γής που τους αντιστοιχούσε από τους γονείς και τους παππούδες δεν ήταν δύσκολη … έτσι με οργάνωση , συνεργασία υπομονή και πολύ κόπο κατάφεραν να παράξουν …ναι να παράξουν …!!!

– Όσο και εάν φαίνεται η παραγωγή ως απλή συνεπαγωγή της καλλιέργειας δεν είναι έτσι!!! Η διαδικασία της παραγωγής περνά μέσα από πολυδαίδαλες διαδικασίες και αποφάσεις…μια τέτοια λοιπόν ήταν και η απόφαση να καλλιεργήσουν στα πρότυπα της ΒΙΟΛΟΓΙΚΉΣ καλλιέργειας …!!!

-Η απόφαση της βιολογικής καλλιέργειας δεν πάρθηκε με γνώμονα την προστιθέμενη αξία των προιόντων αυτών αλλά επειδή αυτός ο τρόπος καλλιέργειας είναι πάνω από όλα τρόπος ζωής.

– Έτσι έπειτα από διαδικασία πέντε χρόνων κατάφεραν να παράξουν και να δημιουργήσουν επώνυμα προιόντα με ετικέτα που αν και αρχή ήδη φιγουράρουν στα ράφια επιλεγμένων καταστημάτων αλλά και σε εστιατόρια που δηλώνουν την ποιότητα ως βάση.

-Η κύριες καλλιέργειες είναι οι ελαιώνες , και τα αμπέλια από όπου παράγονται το βιολογικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο , το κρασί αλλά και το απόσταγμα των σταφυλιών το γνωστό σε όλους μας τσίπουρο και δευτερευόντως σε περιορισμένες ποσότητες το ελληνικό σουσάμι και το ταχίνι ολικής άλεσης.

-Ένα ταξίδι στις ψηφιακές σελίδες μας θα σας κατατοπίσει με λεπτομέρεια …με οδηγό πάντα την φράση που εμπνέει

« Σας προσφέρουμε αυτά που εμείς πρώτοι σερβίρουμε στο δικό μας τραπέζι»